Diari Més

Obituari

Mor l'exalcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira i Minguella

L'ajuntament del municipi ha decretat tres dies de dol oficial

Imatge d'arxiu de l'exalcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira i Minguella

Mor l'exalcalde de l'Espluga de Francolí, David Rovira i Minguella@Quimnin

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha comunicat avui la mort de l'exalcaldeDavid Rovira i Minguella. Rovira va ser el batlle del municipi des del 2003 fins al 2019 i l'Espluga de Francolí ha decretat tres dies de dol per la seva defunció, el 13, 14 i 15 de maig.

«Des del consistori lamentem profundament aquesta pèrdua i fem arribar el condol a familiars i amics. Així mateix, agraïm enormement la seva tasca com a alcalde d'aquesta població en els anys de servei al municipi des del consistori», expressen des de l'Ajuntament.

A través de Twitter, l'actual batlle de l'Espluga, Josep M.Vidal, també expresa el seu condol. «Sovint les nostres visions no coincidien, però sí que hem coincidit en voler fer el millor per l’Espluga. N’hem après molt de tu, amb això ens quedem», escriu l'alcalde. També s'ha expressat en aquesta plataforma Quim Nin, qui diu que «recordarem la seva humanitat, les ganes de viure, el seu compromís amb la familia, amb els amics, la seva estima pel seu municipi i pel país».

tracking