Diari Més

Policial

La Policia Local de Torredembarra ha multat 28 vehicles sense ITV aquest 2020

Vuit denúncies són des del 14 de març

Un control a Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra ha multat 28 vehicles sense ITV aquest 2020Ajuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 28 persones han estat denunciades al llarg d’aquest any 2020 al municipi de Torredembarra per circular amb el seu cotxe sense la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en regla. Si bé aquest és el nombre de gent objecte de denúncia durant tot l’any, les dades des de l’inici del coronavirus també són significatives.

En total, vuit persones han rebut denúncia per circular sense l’ITV al dia des del 14 de març fins la setmana passada. La xifra crida l’atenció perquè la circulació de vehicles fins ahir, quan no es podia agafar el cotxe tret que es donés un cas excepcional, és força elevada.

Cal recordar que una de les mesures preses arran de la crisi del coronavirus va ser no denunciar les persones a les quals els caduqués l’ITV mentre existís el confinament.

O sigui, que mentre les instal·lacions de les ITV no estiguessin operatives al cent per cent, no hi hauria sancions. Això significa que les vuit persones que han estat sancionades durant el confinament ja tenien l’ITV caducada feia algun temps.

tracking