Diari Més

Motor

Grans descomptes i l'opció de provar el cotxe des de casa en la reactivació de concessionaris

El sector assegura la desinfecció de vehicles i reinventa la forma de vendre

Els espais per a clients s'han adaptat per garantir les distàncies.

Grans descomptes i l'opció de provar el cotxe des de casa en la reactivació de concessionarisOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els concessionaris tornen des d’ahir a mostrar els seus vehicles a la clientela «complint tots els protocols de seguretat del govern i, també, els que planteja la marca» i atenen amb «mascareta, guants, viseres i mampares», explica Javier Corral, director comercial d’Uniauto, que assegura «per higiene i perquè tothom estigui segur, cada cotxe que algú toca el desinfectem a l’instant». Els indicatius de distància i els gels hidroalcohòlics estan presents als establiments i «els nostres empleats han estat formats en la utilització d’EPI i en tots els protocols sota un mateix compromís: que qui vingui se senti segur», apunten des d’Augusta Car, on expliquen que «tenim a disposició equips de protecció individual des de l’entrada del client a l’exposició i taller i en diverses localitzacions al llarg de la instal·lació».

Espais completament equipats

A Motor 23, Eliezer Suárez, el cap de vendes de Fiat, detalla que «atenem amb cita prèvia i procurant que no se solapin les cites» i diu que les primeres hores de reobertura ahir van ser «per lliurar vehicles a persones que ja els havien comprat» abans de la Covid-19. La major part de la feina, però, «continua sent telefònica» i «hi ha clients que estan esperant que ens posem en contacte amb ells, cosa que farem en les pròximes hores».Tots coincideixen que les pròximes setmanes seran molt propícies per a l’adquisició de vehicles perquè les marques aplicaran descomptes considerables i animen a «confiar que els concessionaris s’han equipat amb tota la seguretat».

Per als qui prefereixin no sortir, des d’Uniauto «tenim persones a disposició que poden anar amb un cotxe a casa del client, situar-se al seient del darrere per deixar-lo conduir i ensenyar-li sense cap compromís» ja que «els clients necessiten ara confiança i l’assessor comercial pot acompanya-los en aquest nou camí; les dues parts hem canviat». A Uniauto pensen que «és un moment en què el vehicle de quilòmetre zero, que el tenim amb ofertes interessants, i el vehicle d’ocasió, poden sortir molt bé i ser molt útils al client que ara no tingui massa clar el seu futur». Des de Motor 23 coincideixen que «qui necessiti ara un cotxe s’estalviarà diners» i que «s’estan posant en marxa campanyes molt positives». El que ja funciona a ple rendiment són els serveis postvenda «per atendre, per exemple, aquelles persones que feia temps que no arrencaven el cotxe i que ara poden haver necessitat un cop de mà amb la bateria», detalla Corral. Des d’Augusta Car subratllen que s’ha fet una «modificació dels espais de treball interns i els d’interacció amb els nostres clients, mitjançant la instal·lació d’elements físics que garanteixin la separació o distància mínima de dos metres entre el client i els empleats, dins de les nostres instal·lacions». Però les gestions telemàtiques seguiran estant molt presents per a tots en els propers dies.

Los espacios para clientes se han adaptado para garantizar las distancias.

Grans descomptes i l'opció de provar el cotxe des de casa en la reactivació de concessionarisOlívia Molet

tracking