Diari Més

L'Ajuntament de Constantí inicia el repartiment de mascaretes per a tota la població

Un equip de voluntaris s'encarregarà de la distribució que es realitzarà als domicilis que ho sol·licitin prèviament

Algunes de les mascaretes que es començaran a repartir avui.

L'Ajuntament de Constantí inicia el repartiment de mascaretes per a tota la poblacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Constantí començarà aquest dilluns 4 de maig la campanya de distribució de mascaretes entre els seus habitants. Per tal de garantir la màxima protecció de la ciutadania davant la covid-19 el consistori ha fet una compra de 7.000 mascaretes a través del Consell Comarcal del Tarragonès.
Un equip de voluntaris i voluntàries s'encarregarà de la seva distribució. Les mascaretes es lliuraran a domicili, però cal fer unasol·licitud prèvia. D'aquesta manera, ningú haurà de sortir de casa per anar-les a recollir. El consisitori donarà prioritat en aquest repartiment a les persones grans i col·lectius vulnerables.
Tots els interessats a obtenir la seva mascareta poden sol·licitar les unitats corresponents a la seva unitat familiar, a través de dues vies: trucant al telèfon 977 520 521, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores; o bé enviant un correu electrònic a l'adreça covid19@constanti.cat. En tots dos casos, caldrà especificar les dades personals, adreça, número de DNI i número de telèfon de contacte, per tal de facilitar les tasques de distribució i lliurament de les mascaretes. Aquestes aniran empaquetades individualment per a cada domicili, i seran repartides a l'adreça especificada en el moment de formular la sol·licitud.
Després de les comprovacions i preparació de les mascaretes, es procedirà al seu repartiment individual al domicili particular.
tracking