Diari Més

Turisme

La Conca de Barberà aprova per unanimitat un pla d'impuls per remuntar el turisme

És un document de base per contribuir a la recuperació del sector

Unes noies fent senderisme per la Conca de Barberà, en una imatge d'arxiu.

La Conca de Barberà aprova per unanimitat un pla d'impuls per remuntar el turismeConsell Comarcal de la Conca de Barberà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat per unanimitat un pla d'impuls per la recuperació del sector turístic. Es tracta d'un document de base per contribuir a la recuperació del sector quan finalitzin els efectes del coronavirus. El pla ha estat impulsat pel servei de Turisme del Consell Comarcal. L'objectiu, tal com recull el mateix pla, és «remuntar la crisi i tornar a esdevenir un sector econòmic en creixement», afirma la consellera comarcal Sílvia Iturria.
En el document es destaquen com a valors intrínsecs de la comarca la tranquil·litat dels espais, la confiança en l'autoexigència del sector, la natura i la varietat de l'oferta. També s'assenyala que s'ha de focalitzar l'interès del sector cap al mercats català i espanyol i es marquen dues línies bàsiques de treball: la millora de la competitivitat com a destinació turística i la transmissió dels valors diferenciats de la Conca de Barberà.
tracking