Diari Més

Via Pública

Pagesos de Vila-seca faran tasques de desinfecció dels carrers del municipi

Les feines es realitzaran tots els divendres de 20.30 a 22.30 h., franja horària en la qual recomanen tancar finestres i tenir cura de la roba i els animals domèstics

Imatge de tractors aparcats a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès aquest 16 d'agost.

Imatge de tractors aparcats a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès aquest 16 d'agost.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vila-seca, amb la col·laboració de diversos associats voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, ha organitzat tasques de reforç de desinfecció i neteja dels carrers dels nuclis de Vila-seca, la Pineda i la Plana, amb l’objectiu de reforçar les mesures de prevenció i la lluita contra la propagació del coronavirus. Al barri de la Plana però, les tasques de desinfecció i neteja es realitzaran mitjançant un vehicle del concessionari municipal URBASER.

D’aquesta manera, tots els divendres de 20.30 a 22.30 h, un equip de voluntaris de la Cooperativa Agrícola amb els seus tractors, en total 15, complementarà les mesures de neteja dels carrers i espais de concurrència pública del municipi, mitjançant la polvorització atomitzada d’hipoclorit sòdic (lleixiu). En aquesta franja horària, des del consistori recomanen tenir les finestres tancades, tenir cura de la roba, ja que es pot destenyir i també dels animals domèstics després de la desinfecció.

L’acció, prèvia a la sortida al carrer dels infants i adolescents prevista pels propers dies, s’iniciarà aquest divendres i serà coordinada des de l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-seca, juntament amb la Cooperativa Agrícola.

tracking