Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per tràfic de marihuana a Vila-seca

Els agents van enxampar-los en un control dinàmic a la carretera T-11

Imatge d'arxiu d'un detingut pels Mossos

Detenen dos lladres per forçar la porta d'un establiment comercial a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir aquest dimarts una dona i un home de 35 i 34 anys respectivament, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de la Canonja, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. També se’ls va denunciar per trencar el confinament decretat durant l’estat d’alarma.

Els fets van passar dimarts, a les 16.30 hores, durant un control dinàmic que s’havia muntat a la carretera T-11 en el marc del dispositiu ORIS per l’estat d’alarma. Durant l’operatiu els agents van aturar un vehicle, que tenia la matrícula borrosa, per tal de fer comprovacions.

Els agents van constatar que la conductora tenia el permís de conduir caducat i van notar una forta olor a marihuana que sortia de l’interior del cotxe. Llavors, van escorcollar el vehicle i van localitzar al maleter una bossa amb 300 grams de marihuana, una bàscula de precisió i 365 euros en efectiu.

Per aquest motiu, els agents van detenir les dues persones per un delicte de tràfic de drogues. També, els van aixecar acta per infracció a les disposicions del Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ja que havien trencat el confinament fora dels supòsits permesos.

Els detinguts van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.

tracking