Diari Més

Política

L'alcalde de Castellvell s'apuja el sou en un ple telemàtic

L'oposició veu «del tot injustificada» la dedicació a jornada completa de l'alcalde en un municipi que no arriba als 3.000 habitants

L'Ajuntament de Castellvell del Camp.

L'alcalde de Castellvell s'apuja el sou en un ple telemàticGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde Castellvell (Tarragona), el republicà JosepSabaté, s'ha apujat el sou a 2.565 euros bruts mensuals, en concepte de dedicació exclusiva, en un ple telemàtic, segons ha denunciat Junts per Castellvell, a l'oposició.

Junts per Castellvell critica que, en comptes de rebaixar els sous i la dedicació dels polítics locals en plena crisi sanitària, l'alcalde ha passat a tenir dedicació exclusiva, amb un salari de 2.565 euros bruts al mes.

Aquest canvi es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de Govern (ERC-Ara Castellvell) -amb l'oposició (Junts, PSC) en contra- en un ple telemàtic sense públic per l'estat d'alarma.

Castellvell no arriba als 3.000 habitants, per la qual cosa Junts considera «del tot injustificada» la dedicació a jornada completa de l'alcalde.

Més tenint en compte, detallen, que mai en la història local «cap alcalde havia viscut de l'ajuntament i ni molt menys amb aquesta retribució».

Aquest grup municipal també retreu que l'equip de Govern traeix el seu programa electoral, ja que totes dues formacions es van comprometre a rebaixar els seus salaris i aquesta disminució va ser de 30 euros, la qual cosa consideren «un insult».

tracking