Diari Més

Societat

La filla d'un usuari de la residència Nostrallar anuncia que presentarà «una querella criminal»

Segons Bautista, «fa gairebé un mes que no em deixen veure el pare i no em diuen si està contaminat per coronavirus o no ho està»

Dos empleats treuen un cadàver

La Fiscalia de Tarragona ordena investigar la residència Nostrallar dels PallaresosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irene Bautista, filla d’una de les persones ingressades a la residència Nostrallar, va anunciar ahir a aquesta redacció la seva intenció de «presentar una querella criminal» contra la direcció del centre. Des de fa setmanes no pot visitar el seu pare, de 77 anys, va assegurar. Bautista va dir que «estic recopilant documentació per entregar-la al meu advocat, a qui ja he aportat gravacions que tinc i amb les quals puc demostrar que menteix». Segons va explicar Bautista, fa unes setmanes, «quan es va decretar el tancament d’escoles i col·legis», va rebre «una carta de la residència informant que no podia anar a visitar el meu pare». «Poc després, em van demanar que li portés unes sabatilles i altres objectes, però no em van deixar entrar a l’interior de la residència», va relatar. Segons Bautista, «fa gairebé un mes que no em deixen veure el pare», va indicar, «i no em diuen si està contaminat per coronavirus o no ho està», va apuntar la filla d’Ángel Bautista. Per altra banda, va assegurar que «em van dir que no hi havia cap persona contaminada, cosa que sé, positivament, que és mentida», va subratllar.

Precisament, ahir a la tarda els serveis funeraris van treure de la residència el cadàver d’una persona que ha perdut la vida. Per altra banda, Bautista va assegurar que «el director de la residència va negar l’entrada de l’UME i ho puc dir perquè jo estava davant i vaig gravar la conversa». Bautista va afirmar trobar-se «molt nerviosa» i va comentar que «fa tres dies vaig saltar la tanca de la residència, però no vaig poder veure el pare. Cinc hores més tard, els Mossos d’Esquadra es van presentar a casa per detenir-me. Els vaig explicar el cas i, finalment, no ho van fer». Per últim, Bautista va dir que «vull treure el pare de la residència però no puc fer-ho perquè no li fan la prova».

tracking