Diari Més

Societat

L'Arboç s'acomiada del responsable d'atenció a l'usuari del CAP del municipi, mort per coronavirus

Aquest dijous es farà un minut de silenci a les portes del CAP arbocenc, en el qual hi prendran part els alcaldes de Banyeres, Llorenç, Sant Jaume dels Domenys i l'Arboç

Imatge d'arxiu de l'entrada del CAP de l'Arboç, on es farà el minut de silenci.

L'Arboç s'acomiada del responsable d'atenció a l'usuari del CAP del municipi, mort per coronavirusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Arboç farà aquest dijous a les 12 del migdia un minut de silenci en memòria de Joan Esteve, responsable administratiu de la unitat d'atenció a l'usuari de l'Àrea bàsica Baix Penedès Interior, que ha mort a causa de la covid-19 a l'edat de 58 anys. Esteve treballava des de feia cinc anys al CAP de l'Arboç.

El minut de silenci, que vol ser un «petit homenatge» a la memòria de Joan Esteve així com de la resta de víctimes mortals del coronavirus, es farà al punt del migdia a la porta d'entrada del centre d'atenció primària arbocenc. En ell hi prendran part els alcaldes de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, municipis tots ells pertanyents a la regió sanitària Baix Penedès Interior.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han fet una crida perquè tothom qui ho vulgui s'hi sumi des de casa seva o des d'altres CAPS.

tracking