Diari Més

Ciutadans demana que es tanquin els accessos secundaris a Torredembarra

El portaveu municipal de Cs, Toni Cruz, explica que «es tracta d’una mesura per evitar l’arribada de persones que passen aquests dies en una segona residència»

Dos socorristes en una de les platges de Torredembarra el passat estiu.

Les platges de Torredembarra han registrat vora dos milios d'usuarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Torredembarra, Toni Cruz, ha proposat a l’equip de govern que «de forma excepcional, es tanquin els accessos secundaris al municipi durant aquests dies de Setmana Santa». D’aquesta manera, de les 5 vies per entrar i sortir de Torredembarra es deixarien obertes només 2, les principals, és a dir, la que uneix el municipi amb Altafulla i la que comunica amb l’autopista. «Es tracta d’una mesura per incrementar la vigilància»i que«permetria a la Policia Local controlar millor l’entrada i sortida de vehicles de Torredembarra», segons Cruz.

El portaveu de Cs ha explicat que «tot i l’estat d’alarma, s’ha detectat l’arribada de nombroses persones que han passat uns dies a la seva segona residència, sobretot durant els cap de setmana»i ha afegit que «dades com el consum d’aigua de les llars demostren que hi ha veïns que no segueixen el confinament i s’han desplaçat fins a Torredembarra». Cruz també ha demanat a tots els ciutadans que «segueixin les instruccions de les autoritats i es quedin a casa, ja que aquesta és la millor manera de lluitar contra la COVID-19».

tracking