Diari Més

Ensenyament

Estudiants de la URV creen un web per a l'educació infantil a casa

Sota el títol La canalla es queda a casa, el portal inclou contes, jocs, consells, recursos i activitats matemàtiques i propostes de cinema

La setantena d'alumnes participants, en una imatge prèvia al confinament.

Estudiants de la URV creen un web per a l'educació infantil a casaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estudiants d'Educació Infantil de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han creat un web amb més d'un centenar d'activitats perquè els nens puguin seguir aprenent a casa, segons informa el centre universitari.

«La canalla és queda a casa» l'alimenten 70 estudiants, que s'encarreguen de pensar i treballar tot tipus de continguts: contes, jocs, consells, hàbits, recursos, activitats matemàtiques, música i propostes de cinema.

Al web, també poden consultar-se activitats per afavorir la mobilitat i un espai dedicat a la llengua de signes, i ja ha registrat més de 5.000 visites.

El director del projecte, Manel Leor, ha explicat que està plantejat perquè «els alumnes exerceixin de docents com si es tractés d'un context real».

Leor té dos fills de 2 i 6 anys, de manera que està sensibilitzat amb el fet que «a les famílies se'ns esgoten les idees i s'està arribant a situacions insostenibles a moltes llars».

«Aquesta crisi ha suposat canviar el model de societat, la forma de pensar i també la forma d'ensenyar», ha assenyalat Anna Lluís, una de les estudiants que ha liderat el projecte.

L'adreça del lloc web és https://covid19infantilurv.wixsite.com/lacanallaesquedacasa.

tracking