Diari Més

Nostrallar remarca que «l'exèrcit va netejar la residència» i demana a les formacions polítiques veracitat

El PP dels Pallaresos assegurava aquest matí que s'havia impedit el pas a l'exèrcit

L'equip de la tercera subinspecció general de l'exèrcit de terra, ahir als Pallaresos.

Set avis moren a Vila-seca i l'exèrcit neteja l'entorn de la residència als PallaresosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència Nostrallar dels Pallaresos ha emès un comunicat en el qual remarca que«en cap moment la residència ha impedit el pas de la Unitat Militar d'Emergències UME)», i argumenta que«mai posaria en perill la salut dels seus residents per cap motiu ni menys ideològic. Menys encara la seva vida». En ell també assegura que«efectius de la UME van estar dins la residència ahir i van desinfectar diverses zones com els jardins interns i espais comuns».

Aquest comunicat l'ha emès després que el Partit Popular dels Pallaresos amb Raúl Pérez al capdavant assegurés que ahir el director de la residència va negar l'entrada de l'exèrcit. És per aquest motiu que des de Nostrallar demanen a les formacions polítiques locals que «no difonguin notícies sense confirmar i davant de qualsevol informació, la contrastin prèviament a la seva difusió».

Pel que fa a la neteja de l'interior de la residència, expliquen que«la mateixa residència va desinfectar les instal·lacions amb l'empresa Sedesa SL fa uns dies i ahir a la nit es va realitzar una altra desinfecció». A més, també ha detallat que s'estan solucionant els problemes de personal i«s'han contractat professionals per suplir les baixes dels treballadors que van haver d'agafar-la i, de mica en mica, s'aniran reincorporant els treballadors que finalitzen el període de confinament obligatori».

tracking