Diari Més

Quatre hotels del Camp de Tarragona acolliran malalts de coronavirus a partir de demà

Se sumaran prop de 700 llits en establiments de Tarragona, Reus, Salou i Coma-ruga

L'hotel SB Express Tarragona acollirà pacients de Joan XXIII i Santa Tecla

Quatre hotels del Camp acolliran malalts de coronavirus a partir de demàGoogleMaps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regió Sanitària Camp de Tarragona disposarà a partir de demà d’hotels salut per tal de donar cobertura a la possible necessitat de més llits per a pacients de Covid-19. Així mateix, comptarà amb habitacions disponibles per als professionals sanitaris que ho necessitin

Pel que fa als hotels salut a la Regió Sanitària Camp de Tarragona acolliran dos perfils de pacients. D’una banda persones que han tingut contacte estret i que requereixen aïllament i no el poden fer a domicili i de l’altra pacients amb simptomatologia respiratòria lleu i que no disposen d’aïllament a domicili.

El primer hotel salut que entrarà en funcionament serà l’SB Express Tarragona que oferirà una capacitat de 160 llits. Aquest hotel s’ha condicionat per part de l’ICS Camp de Tarragona i rebrà pacients derivats des de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de l’Hospital Santa Tecla. Aquests hospitals comptaran també amb l’Ohtels Villa Dorada de Salou, amb una capacitat de 260 llits. L’atenció mèdica en aquests espais la duran els professionals de l’atenció primària de la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona.

A Reus s’ha disposat de l’Hotel Reus Park amb una capacitat de 110 llits que tindrà com a hospital de referència l’Hospital Sant Joan de Reus.

Pel que fa a l’Hospital del Vendrell, comptarà amb l’Ohtels Sant Salvador de Coma-ruga amb una capacitat de 156 llits per quan sigui necessari comptar amb aquest espai per als malalts dels dos perfils descrits.

Hotels per a professionals

Així mateix, la Regió Sanitària Camp de Tarragona ja compta amb 256 habitacions per a professionals ubicades a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona, amb una capacitat per a 168 persones; Apartaments Claudia a Reus, amb una capacitat per a 18 persones; Fèlix Hotel a Valls, amb una capacitat per a 50 persones; per als professionals de l’àrea d’influència de l’Hospital del Vendrell disposarem de places per a 20 persones en els pròxims dies.

tracking