Diari Més

Estat d'Alarma

La Policia Local de Constantí felicita els nens i nenes pel seu aniversari

Ahir la Marina va fer 8 anys i el cos de seguretat li va fer una sorpresa i, a més, li van portar regals

Moment en què la Policia Local de Constantí va arribar a casa de la Marina per felicitar-la.

La Policia Local de Constantí felicita els nens i nenes pel seu aniversariGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marina Ramírez, una nena de Constantí que ahir va fer 8 anys, va ser la protagonista del nou servei que ofereix la Policia Local de la població del Tarragonés, que és felicitar els més petits pel seu aniversari.

«S’ha posat molt contenta», va assegurar Meritxell Vives, la seva mare. Vives assegura que la petita porta bé el confinament, però a mesura que s’acostava l’aniversari pensava cada cop més que no el podria celebrar amb els amics i la família. No obstant això, va explicar Ramírez, li va encantar que la Policia Local hi anés amb les sirenes i li portessin un detall. «Al principi tenia vergonya, perquè és una mica tímida i han sortit tots els veïns al balcó a felicitar-la», relatava la mare, que va afegir que «trobo que és una acció que fa molta il·lusió als nens però també als pares, ja que veus que els agrada i no implica cap tipus de contacte». Fins i tot si no li haguessin portat cap detall, diu Vives, «hagués estat igual de contenta».

La Marina té clar però, que un cop passi el confinament farà «una festa el doble de gran», per poder celebrar els 8 anys amb els amics i familiars.

Per altra banda, fonts del consistori de Constantí van explicar que aquesta és una iniciativa d’Alcaldia i que forma part del servei de proximitat del cos de policia. Van explicar que per sol·licitar-ho cal enviar un correu electrònic a la Policia Local i que, ha tingut tant d’èxit, que fins i tot s’ha fet també amb algunes persones grans. Entre les felicitacions que ja s’han fet i les que s’han sol·licitat sumen un total de 22.

tracking