Diari Més

Societat

L'esperança i els ànims omplen la Residència Bará-Bahía

El centre rodenc ha fet un vídeo on mostra una mica del seu dia a dia i agraeix a les famílies la confiança dipositada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Saber que tot va bé és una d'aquelles necessitats que aquests dies s'ha fet encara més imprescindible. I això es multiplica quan es tracta dels familiars que estan a les residències per a la gent gran. Els professionals de la Residència Bará-Bahía, de Roda de Berà, ho saben i per això han elaborat un vídeo on mostren com els avis i àvies que hi viuen així com els seus treballadors estan bé. El clip vol ser un missatge d'esperança i d'agraïment, especialment envers els familiars que els han dipositat la seva confiança.

Els arcs de Sant Martí i els missatges positius que omplen dia rere dia les xarxes acompanyen el vídeo que fa un recorregut per l'interior del centre. En aquest tour, es poden veure els usuaris en diverses estances de la residència, com les sales comunes i fins i tot una àvia que està a la perruqueria del centre.

Iniciatives com aquest vídeo, o diversos tallers de manualitats que els usuaris estan fent aquests dies, volen ajudar als avis i àvies així com a les seves famílies a passar millor el confinament.

Un dels avis i un dels membres de l'equip de Bará-Bahía, en un moment del clip.

L'esperança i els ànims omplen la Residència Bará-BahíaCedida

tracking