Diari Més

Societat

Tres allotjaments turístics de la demarcació es converteixen en servei essencial

Es tracta dels hotels SB Ciutat de Tarragona i SB Corona de Tortosa i d'Apartamentos Los Peces de Salou, que se sumen a l'hotel Tortosa Parc, que ja hi havia estat declarat inicialment

L'hotel SB Ciutat de Tarragona, situat a la plaça Imperial Tarraco, és un dels tres establiments inclosos.

Tres allotjaments turístics de la demarcació es converteixen en servei essencialDM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres nous establiments hotelers de la demarcació se sumen a l'hotel Tortosa Parc com a serveis essencials. Aquesta nit passada es publicava al Boletín Oficial del Estado (BOE) la llista revisada d'allotjaments turístics considerats essencials, i que per tant, hauran d'obrir les seves portes per a allotjar a treballadors que hagin de realitzar labors d'interès general davant la situació generada arran la crisi del coronavirus. Aquests tres establiments són l'Hotel SB Ciutat de Tarragona, l'Hotel SB Corona de Tortosa i Apartamentos Los Peces de Salou.

La necessitat de continuar prestant els serveis d'allotjament amb el nivell de qualitat precís per a garantir adequadament la mobilitat dels treballadors «exigeix revisar el llistat contingut en l'annex d'aquesta amb la finalitat d'incloure altres allotjaments que cobreixin les citades necessitats», expliquen fonts ministerials. És per això que s'han afegit nous establiments en aquest annex que modifica el decret publicat el 23 de març.

De fet, quan es va fer pública la primera llista, que en el cas de Tarragona només incloïa l'hotel Tortosa Parc, diversos establiments hotelers es van mostrar sorpresos pel fet que en tota la demarcació només s'hagués inclòs aquest establiment. Fonts de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) assenyalaven aleshores que molts dels establiments autoritzats solien tenir acords amb organismes públics com Renfe o Adif, i que presten servei per exemple a maquinistes, que han de fer aturades reglamentàries que els implica haver de fer nit. El reforçament de les mesures de confinament, però, ha obligat ara a afegir nous allotjaments per a garantir la seguretat d'aquelles persones que treballin en algun dels serveis essencials que ha marcat el govern central i que han entrat en vigor oficialment aquest dimarts.

tracking