Diari Més

Meteorologia

La neu fa acte de presència al l'interior del Camp

La massa d'aire fred que han entrat aquest dillunsha deixat enfarinades i volves de neu en punts diversos com Prades, Cornudella, Alforja o Colldejou

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat trobar-nos ja a la primavera, els municipis de l'interior del Camp de Tarragona estan registrant un temps més típic de l'hivern. Si bé la setmana passada la neu ja feia acte de presència a Prades i a altres punts de la serralada, l'entrada, aquest dilluns, d'una massa d'aire fred pel nord peninsular està tornant a deixar caure volves de neu en diverses localitats del territori.

Al primera hora del migdia, municipis com Colldejou o Alforja veien com queien algunes volves de neu. La nevada s'ha intensificat a primera hora de la tarda en localitats com Prades o Cornudella de Montsant, on la neu ha tenyit de blanc els carrers i camps d'ambudes localitats. Així mateix, també s'han vist caure volves de neu en diversos punts de la serra de Miramar, a l'Alt Camp.

Aquesta massa d'aire fred afectarà un total de 10 autonomies, segons informa l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). En concret, a Catalunya s'ha activat l'alerta taronja per nevades al Pirineu, on es preveuen acumulacions de 5 centímetres de neu a partir de 800 metres i de 20 centímetres a la cota 1.200. Al litoral tarragoní, hi ha l'alerta groga per mala mar i també per ràfegues de vent que oscil·laran entre els 70 i els 80 quilòmetres per hora. A més, s'espera que hi hagi nevades a la zona dels Ports de Tortosa.

Cornudella ha quedat coberta per una fina capa de neu.

La neu fa acte de presència al l'interior del CampCedida - Laura Martínez Abarca

Cornude

La neu fa acte de presència al l'interior del CampCedida - Laura Martínez Abarca

Volves de neu a Alforja.

La neu fa acte de presència al Baix CampA.F.

Un infant amb volves de neu al cap a Colldejou.

La neu fa acte de presència al Baix CampCedida

La serralada Prelitoral, enfarinada vista des d'Alforja.

neu AlforjaA. Ferran

Un camp d'avellaners d'Alforja i al darrere el Montsant, nevat.

neu AlforjaA. Ferran

Un camp d'avellaners d'Alforja i al darrere el Montsant, nevat.

neu AlforjaA. Ferran

tracking