Diari Més

Demanen granotes de protecció per al personal del Pius Hospital

Una metgessa del centre ha fet la petició per Twitter i algunes empreses com Repsol ja han ofert material

Imatge d'arxiu de l'Hospital Pius de Valls.

hospital pius de vallsPius Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manca de material de protecció per al personal sanitari és una de les imatges més repetides en la crisi sanitària de la covid-19. Són molts els centres hospitalaris que demanen més equips per a poder fer front a una situació sense precedents. Un d'aquests centres és el Pius Hospital de Valls. L'hospital de l'Alt Camp necessita granotes de protecció per al seu personal per a poder obrir una zona especialitzada en el tractament de pacients semicrítics.

Aquesta petició s'ha viralitzat a través de Twitter, on Núria Amigó, una metgessa de l'hospital vallenc ha llençat la petició. La professional fa una crida a les empreses del territori, especialment a aquelles establertes a la comarca, perquè els ajudin a aconseguir aquest material. Així mateix, la tuitaire explica que Repsol ja els ha ajudat facilitant-los material.

En tweets posteriors s'ha concretat que les granotes que es necessiten al Pius Hospital són les dels models 3 i 4B, un tipus d'equipament que protegeix íntegrament els professionals sanitaris i que, per tant, és crucial per evitar el seu contagi en tractar pacients amb la covid-19.

La petició d'Amigó ha estat recollida ràpidament per nombrosos tuitaires, entre ells el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, que no només han repiulat el seu missatge sinó que han exemplificat amb imatges quina mena de granotes calen i han ofert un número de telèfon perquè tots aquells que vulguin ajudar, puguin fer-ho.

tracking