Diari Més

Cinc persones moren per coronavirus a Tarragona i els casos s'eleven a 574

Un total de 65 infectats segueixen a l'UCI

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones han mort aquest diumenge a causa del coronavirus a la demarcació de Tarragona, segons ha informat Salut. Aquests cinc morts, tots ells a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, eleven als 26 els registrats a tota la província (24 al Camp i 2 a les Terres de l'Ebre).

Pel que fa al nombre de casos nous aquest diumenge, al Camp de Tarragona se n'han confirmat 73 de nous, arribant als 487. A les Terres de l'Ebre, 10 nous casos eleven el total a 87. Així doncs, la suma de casos oficials a la demarcació de Tarragona des de l'inici de la pandèmia és de 574.

A l'UCI

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 227 es troben ingressats, dels quals 57 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Dels de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, n’hi ha 31 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l'UCI.

Des de l’inici de la crisi s’han donat 4 altes hospitalàries a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Aquestes persones continuen la recuperació al seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària, segons informa Salut.

tracking