Diari Més

Successos

A presó un jove de Roda per saltar-se el confinament en 18 ocasions

Acostumava a sortir per cometre actes delictius com robar un camió o també amenaçar un estanquer d'Alcover

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 19 anys i veí de Roda de Berà ha acabat ingressat a presó després d'haver-se saltat el confinament decretat pel govern de l'Estat arran de la pandèmia del coronavirus, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

El noi, segons les autoritats policials, es dedicava a sortir de casa, sobretot a les nits, amb la finalitat de cometre actes delictius.

Va ser enxampat delinquint en diverses ocasions com, per exemple, el robatori a l'interior de camions. Va ser denunciat per un fet delictiu d'aquest tipus el passat 17 de març. Al dia següent, va delinquir en tres ocasions més, segons la policia autonòmica.

El detingut sortia de casa en cotxe i, en moltes ocasions, acompanyat d'altres persones, totes elles relacionades amb robatoris de vehicles, segons detallen els Mossos.

A banda de robatoris en vehicles, també se li imputen d'altres delictes com, per exemple, amenaçar l'estanquer d'Alcover i intentar evitar que tanqués el seu negoci amb l'objectiu de sostraure-li tabac.

El jove té una desena d'antecedents per robatori de vehicles i, a més, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, mai reconeixia l'autoritat dels agents quan aquests l'enxampaven i sempre assegurava que no tenia per què complir amb el confinament decretat pel govern de Pedro Sánchez. Per tots aquests motius, el jutge l'envia a presó.

tracking