Diari Més

Societat

Un vermut de quarantena, per amenitzar el confinament a Prades

L'associació de joves del poble posarà música pels altaveus per on s'escolta el pregó dissabte al migdia

Panoràmica de Prades

Un vermut de quarantena, per amenitzar el confinament a PradesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són moltes les formes de divertir-se, o si més amenitzar el confinament. Hi ha qui mira sèries, qui es posa al dia amb els llibres que tenia pendents per llegir o fins i tot qui juga amb els veïns al bingo des del pati de llums. A Prades, l'Associació Juvenil de la Vila Vermella ha decidit organitzar un vermut de quarantena. La cita serà aquest dissabte a partir de dos quarts d'1 del migdia.

Els joves del municipi utilitzaran els altaveus pels quals habitualment es pot escoltar el pregó del poble per a posar música i que aquesta es pugui sentir des de totes les cases de la localitat. En un missatge publicat a la seva pàgina de Facebook animen a tots els pradencs a abrigar-se i a sortir al balcó o al terrat de casa per ballar i preparar-se un vermut, acompanyat d'aperitius.

Així mateix, l'Associació Juvenil de la Vila Vermella ha creat dos hashtags #APRADESVERMUTDEQUARANTENA i #PRADESCONFINAMENT, perquè tots aquells que vulguin puguin compartir les seves fotos i vídeos d'aquesta original proposta a les xarxes socials.

tracking