Diari Més

Quatre morts més a la demarcació de Tarragona per coronavirus i ja en són tretze

El nombre de casos augmenta a 353

Porta d'entrada principal a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Infraestructures adjudica la redacció del projecte del nou hospital Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coronavirus s'ha cobrat quatre vides més a la demarcació de Tarragona aquest dijous, amb què la xifra total s'eleva a tretze. D'aquestes, onze són al Camp de Tarragona i les dues restants a les Terres de l'Ebre, segons informa el Departament de Salut. Pel que fa a les d'aquest dijous, tres morts han estat al Camp i, l'altra, a les Terres de l'Ebre.

En el que fa referència al nombre de casos, s'eleven ja a 353, 296 dels quals corresponen a la Regió Sanitària Camp de Tarragona i, els 57 restants, a les Terres de l'Ebre.

Al Camp de Tarragona, aquest dijous s'han confirmat 65 casos nous, que, sumats als dels dies previs, s'eleven als esmentats 296.

Del total d’acumulats al Camp, 157 es troben ingressats, dels quals 41 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

A les Terres de l'Ebre, aquest dijous hi ha hagut 16 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 57 el nombre de casos acumulats.

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 26 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l'UCI.

La residència Ballús de Valls

Pel que fa a la residència Ballús de Valls, s’han confirmat 10 positius entre els residents i una mort. Aquestes xifres estan incloses en les dades de Regió Sanitària Camp de Tarragona

tracking