Diari Més

Mercadona reactiva la donació de productes a menjadors tarragonins

L'empresa realitza aquesta acció per donar resposta a les demandes que s'estan originant arran del coronavirus

Mercadona ha donat aliments

Mercadona reactiva la donació de productes a menjadors tarragoninsMercadona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha reactivat aquest dijous el seu procés de donacions a les entitats socials de les comarques tarragonines amb les quals col·labora habitualment i implementa noves mesures que garanteixen tant la seguretat de les persones com el subministrament d'aquestes organitzacions.

Beatriz Feced, directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, ha assenyalat que «la companyia, en el compromís ferm de fer costat als col·lectius més desfavorits, intensifica el seu model responsable col·laborant amb els menjadors socials de les comarques tarragonines». «La situació d'excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix per part nostra agilitat en les decisions i els plantejaments, amb un únic objectiu: fer el que calgui per donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació de complexitat extraordinària que estem vivint».

Per la seva banda, Raquel Quílez, directora del menjador social Joventut i Vida de Tarragona, un dels sis menjadors tarragonins amb els quals col·labora Mercadona, ha agraït la donació perquè «en aquests moments difícils, una vegada més, Mercadona reforça el seu compromís social amb les persones que més ho necessiten» i ha afegit que «aquesta ajuda és altament valorada i valuosa per atendre la urgència social que estem vivint».

Una política d’acció social sostenible

Dins el compromís de compartir amb la societat part de tot el que en rep, Mercadona desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen l’aposta pel creixement compartit.

En el marc d'aquesta política, col·labora a Catalunya amb 36 menjadors socials, als quals dona aliments diàriament, 4 bancs d'aliments i altres entitats socials. El 2019, la companyia va donar més de 1.478 tones d'aliments.

Igualment, en l’àmbit de tota la cadena, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, que elaboren més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

tracking