Diari Més

Societat

L'Associació de Dones de les Borges fabrica 100 mascaretes

Les ha donat als treballadors de Secomsa com a mesura de protecció

Una membre de l'Associació fent mascaretes.

L'Associació de Dones de les Borges fabrica 100 mascaretesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Cultural de Dones Borgenques de les Borges del Camp ha confeccionat 100 mascaretes amb roba de cotó i les ha donat a Secomsa perquè el personal al servei de l’empresa pública comarcal pugui anar convenientment protegit a treballar, tant en el servei de recollida de residus com en la gestió de les plantes de tractament de matèria orgànica i de fracció resta.

L’associació borgenca ha respost d’aquesta manera a la demanda de l’empresa comarcal davant les dificultats de trobar mascaretes de protecció per al seu personal en aquests moments de crisi sanitària. L’entitat borgenca ha confeccionat les mascaretes amb roba de cotó i ha afegit un filferro flexible a la part superior per tal que la mascareta quedi ajustada a la cara per la part del nas i deixar menys espais oberts entre la mascareta i la cara.

En nom propi, de la direcció i del personal de l’empresa, la presidenta de Secomsa, Rosa M. Abelló, ha fet arribar una carta d’agraïment a la presidenta de l’Associació de Dones de les Borges del Camp, Núria Solà per agrair l’acció i la iniciativa de l’entitat. La carta també la signa el president del Comitè d’Empresa.

Cal recordar que les mascaretes confeccionades a casa són útils per a fer-les servir per part de personal de servei públic no sanitari i per a ús individual de la ciutadania.

tracking