Diari Més

Societat

L'Afer de la Dona dels Pallaresos confecciona 600 mascaretes

L’Ajuntament i costureres voluntàries també han col·laborat en l’acció

Imatge d'una de les costureres dels Pallaresos treballant.

L'Afer de la Dona dels Pallaresos confecciona 600 mascaretesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, davant l’escassetat de màscares i la impossibilitat d’adquirir-les en farmàcies o altres punts de venda, l’Ajuntament dels Pallaresos va comprar material per a la seva confecció. En col·laboració amb l’entitat municipal l’Afer de la Dona i altres costureres voluntàries, s’han confeccionat més de 600 mascaretes, que s’estan repartint a tothom que ho necessita.

Prioritàriament, segons explica el consistori, s’ha proveït a la residència de la tercera edat del municipi, a tots els establiments del poble que romanen oberts al públic, al personal de l’Ajuntament així com a qualsevol veí que ho necessiti. Altres aportacions significatives han anat destinades als treballadors de l’EMT de Tarragona, Guàrdia Municipal de la Canonja, Mossos d’Esquadra de Tarragona, àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, Vigilants Municipals de La Pobla de Mafumet o Policia Local de Constantí. Des de l’Ajuntament dels Pallaresos es vol agrair «a les voluntàries que no volen deixar de cosir i que amb el seu esperit solidari fan molt gran a aquest petit poble de la comarca del Tarragonès», diu el consistori en un comunicat. «Demostrem un cop més que som solidaris amb els nostres veïns i amb tot aquell que necessita ajuda. Gràcies a totes», finalitza el missatge de l’administració local.

Aquesta mostra de solidaritat se suma a les diferents que s’han anat veient durant aquests dies a la demarcació a causa de la crisi sanitària que vivim pel coronavirus.

tracking