Diari Més

Policial

La Policia Local de Cambrils interposa 60 denúncies per incomplir les restriccions

Un total de 57 actes són per persones que es desplaçaven sense cap dels motius previstos i les altres 3 són per establiments oberts

Imatge d'un agent de la Policia Local de Cambrils.

La Policia Local de Cambrils interposa 60 denúncies per incomplir les restriccionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils ja ha interposat 60 denúncies per incompliments de les restriccions per evitar la propagació del coronavirus. L’Ajuntament de Cambrils recorda que el confinament és una mesura obligatòria i imprescindible per aturar la propagació del coronavirus i evitar el col·lapse del sistema sanitari.

Fins a data d’avui, els dies que la Policia Local ha aixecat més actes de denúncia han estat el 18 (12 actes), el 19 (10) i el 23 (13) de març. Durant el confinament, hi s’ha interposat 3 denúncies per establiments oberts que incomplien les restriccions i 57 per persones que es desplaçaven sense cap de les justificacions previstes en l’estat d’alarma.

Entre els caos denunciats dels últims quatre dies, hi ha una una persona amb antecedents penals i policials per robatoris contra la propietat, i un veí que feia excés de desplaçaments des de casa seva fins a un supermercat amb compres molt petites.

La Policia també va denunciar dos veïns de Vila-seca que circulaven en un turisme sense justificació. A més, un d'ell tenia ordre de cerca i citació per a comparèixer davant autoritat judicial, i dins del vehicle es van trobar 85 gr de marihuana amagats sota el seient.

Durant el dia d’ahir els agents van denunciar una persona a qui també se li van comissar 25 gr. de marihuana; dos joves menors d'edat que bevien i consumien substàncies estupefaents en un parc, dues joves que passejaven els gossos juntes i en un barri allunyat de la seva residència, una persona amb actitud violenta a la porta d'una farmàcia; i una altra per faltes de respecte i consideració als agents de l'autoritat.

El Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, estableix la limitació de la llibertat de circulació de les persones i determina per a quines activitats es podrà circular per les vies d'ús públic.

La Policia Local demana a les persones que s’hagin de desplaçar per alguna de les causes previstes que omplin el certificat autoresponsable que es pot descarregar des d’aquest enllaç https://confinapp.gencat.cat. El certificat es pot portar imprès o en format digital.

tracking