Diari Més

Un veí de la Torre, diabètic, denúncia que no li donen la baixa perquè no ha estat en contacte amb el coronavirus

Es considera població de risc, però no pot deixar la feina perquè ho fa amb una ETT, «i si no treballo, no cobro»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CarlosFerrís, de35anys i veí de Torredembarra, ha engegat una campanya a les xarxes socials i des dels mitjans de comunicació per a denunciar la situació de desemparament en què es considera a causa de l'administració.

Ferrís és diabètic de tipus 1 i es considera població amb factor de risc important. Actualment treballa a l'empresaEuropastry, d'elaboració de pa precuinat i, segons afirma ell mateix, «com que es tracta d'una empresa de productes de primera necessitat, opera amb normalitat».

El jove explica que aquest dimecres, des del departament de recursos humans de l'empresa li van recomanar, com era una persona de risc, que demanés, «la baixa per aïllament preventiu a la Seguretat Social».

Segons continua relatantCarlosFerrís, al CAP de Torredembarra, on va acudir per demanar la baixa, «me l'han negat, amb l'excusa que no he tingut contacte directe amb cap contagiat pel coronavirus».

Ferrís afegeix que es troba «desemparat», perquè, afegeix,«si no treballo no cobro! I si treballo m'exposo a contagiar-me i acabar ingressat a l'hospital».

El jove ha decidit utilitzar les xarxes socials i enviar un vídeo als mitjans de comunicació per a denunciar-ho i aconseguir una solució, «agraïm qualsevol ajut».

Carlos Ferrís explica en un vídeo la seva situació.

Un veí de la Torre, diabètic, denúncia que no li donen la baixa perquè no ha estat en contacte amb el coronavirus

tracking