Diari Més

Infraestructures

L'exèrcit pren mides a Montblanc per instal·lar un pont provisional a l'N-240

La petició d'ajuda als militars la va esmentar Pedro Sánchez al Congrés dimecres

Els militars prenen mesures a la zona del pont desaparegut a Montblanc.

L'exèrcit prem mides a Montblanc per instal·lar un pont provisional a l'N-240Exèrcit de Terra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElMandode Ingenierode l'Exèrcit de Terra espanyol està estudiant la construcció d'un pont provisional per poder restablir la circulació entre la carretera N-240 i una zona amb empreses agrícoles.

El pont va desaparèixer durant els aiguats del riu Francolí del passat més d'octubre i la seva reconstrucció va fer acte de presència, sobtadament durant la compareixença d'aquest dimecres del president espanyol Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats. Allí va donar compte del decret de l'Estat d'Alarma al país i es va referir a Montblanc quan li va retreure al portaveu d'ERC, GabrielRufián, que critiqués el desplegament de l'exèrcit pel coronavirus, quan un alcalde com el de Montblanc (fins fa pocs dies militant d'ERC), sol·licitava la seva ajuda.

L'exèrcit espanyol va fer el passat dia 12 de març l'estudi de la zona del pont, «per comprovar la viabilitat d'estendre un nou pont», segons explica el mateix exèrcit des de la seva pàgina web. Les mesures preses hauran de determinar si és possible donar solució a la connexió entre les dues ribes del riu.

El mateix exèrcit, a banda de la nota de premsa al seu web, també ho ha publicitat a les seves xarxes socials. En els dos casos, però,utilitzantel topònim desactualitzat deMontblanch.

tracking