Diari Més

Dos casos al Baix Penedès eleven a 26 els afectats per coronavirus a la demarcació

Són dos homes de 74 anys ingressats a l'Hospital Comarcal del Vendrell i a Santa Tecla, respectivament

Imatge d'una ambulància a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

ambulància Hospital Santa TeclaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos casos més al Baix Penedès de coronavirus. En total, en sumen 26 a la demarcació de Tarragona des de l'inici de la pandèmia.

Són dos homes de 74 anys, sense cap relació entre ells, i que estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Vendrell i a Santa Tecla, respectivament.

Se sumen als tres casos ja anunciats d'aquest diumenge: un d'ells era un home de 71 anys que estava ingressat, estable, a l'Hospital de Santa Tecla. És veí de Torredembarra. El segon cas va ser una dona russa, veïna de Tarragona (primer cas a la ciutat) de 31 anys que va estar ingressada a la clínica Monegal i que evoluciona favorablement. I, el tercer, una dona de 55 anys resident a Tortosa i professional sanitària. Es trobava en aïllament domiciliari.

Cal recordar que aquest dissabte es van donar set nous casos, dos d'ells ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Un era un home de 40 anys, veí de Miami Platja, que està ingressat a l'UCI perquè té patologies associades. La gravetat era, segons Salut, moderada, i sembla que va viatjar recentment a Benidorm. L'altre era un home de nacionalitat sueca i que està ingressat en planta, també al Joan XXIII. El seu estat era lleu i va arribar a Catalunya des de França en autocaravana.

La resta de casos confirmats a la demarcació són cinc positius d'una mateixa unitat familiar de Tortosa –una de les quals ingressada també a l'hospital–; el d'una veïna d'Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que són parella; el d'una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46 residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots aquests afectats evolucionaven favorablement.
tracking