Diari Més

Un nou positiu a Torredembarra eleva a vuit els casos de coronavirus a la Regió Sanitària de Tarragona

Es tracta de la parella del positiu que també es va registrar ahir a la mateixa localitat

Imatge del laboratori de l'Hospital Clínic que fa proves de coronavirus.

Salut confirma 29 nous casos de coronavirus a Catalunya i s'eleva a 78 la xifra d'afectatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de22anys de Torredembarra és el nou cas de positiu en coronavirus que s'ha registrat les últimes hores a la Regió Sanitària de Tarragona i que eleva a vuit el total.

Aquest últim cas, que es troba amb simptomatologia lleu i que es troba en aïllament domiciliari, correspon a la parella de l'home que ahir dijous també va donar positiu a la mateixa localitat, un home de26anys. Ahir també es va registrar el positiu d'una dona de nacionalitat russa, de79anys, al Vendrell, tot i que és veïna de Sitges.

Els altres cinc casos confirmats a la demarcació continuen estables i també en aïllament domiciliari. Es tracta d'una dona de79anys i la seva filla de 46, totes dues residents aVilafortuny, a Cambrils; d'una dona de60anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i d'una veïna del Vendrell de39anys.

En el cas de Cambrils l'antecedent epidemiològic és un viatge de la dona de79anys a Bèlgica, d'on és originària, on un dels familiars a qui va anar a visitar s'havia infectat decovid-19 durant una estada a Itàlia. Pel que fa al matrimoni de Salou, l'antecedent epidemiològic és un cas positiu de Vitòria. Per últim, la veïna del Vendrell es va contagiar al seu lloc de treball, a Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ

Cinc membres d'una família i una cirurgiana del Verge de la Cinta primers positius de coronavirus a les Terres de l'Ebre

tracking