Diari Més

Municipal

Talls en el servei d'aigua a Roda pels treballs de detecció de fuites

Un operari de la Brigada municipal revisa metre a metre tota la xarxa de canonades durant les nits

L'operari revisant la xarxa d'aigües de Roda de Berà amb l'aparell adquirit fa un any.

Talls en el servei d'aigua a Roda pels treballs de detecció de fuitesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Roda de Berà està duent a terme una campanya preventiva per detectar fuites no visibles i millorar així la xarxa municipal d’aigües, segons ha informat el consistori.

A causa d’aquests treballs, s’han produït diferents talls en el subministrament durant les últimes setmanes atès que, un cop identificada la fuita, s’ha de procedir a la reparació de la canonada afectada. L’Ajuntament de Roda de Berà va comprar l’any passat una màquina de detecció de fuites, un aparell modern i fiable que s’està utilitzant per buscar aquestes fuites. Amb aquesta eina, un treballador de la Brigada Municipal està revisant metre a metre la xarxa d’aigua potable municipal durant les nits.

Aquesta xarxa té una extensió de 96 quilòmetres de canonades, per detectar punts crítics i minimitzar les pèrdues que fins ara es patien al llarg de l’any. El regidor de l’àrea de Serveis Tècnics de Roda de Berà, Manel González, ha assegurat que «aquest és un pas més en la millora continua que l’Ajuntament està efectuant en la xarxa municipal d’aigua potable per tal de modernitzar-la».

En les últimes setmanes s’han efectuat nombroses actuacions que, a llarg termini, generaran un estalvi important d’aigua per al consistori i una gestió més eficient d’aquest recurs natural tan escàs.

tracking