Diari Més

PortAventura ajorna indefinidament l'apertura de la nova temporada pel coronavirus

Havia d'obrir portes el 27 de març, però ara ho deixa en mans de les autoritats sanitàries

Imatge

PortAventura, considerat el millor parc temàtic del món segons National GeographicPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables de PortAventuraWorld, el parc temàtic de Vila-seca i Salou, han anunciat aquest divendres que han decidit suspendre de manera indefinida l'apertura de la nova temporada, que estava prevista pel 27 de març vinent.

D'aquesta manera la direcció del parc ha decidit assumir les mesures adoptades per les autoritats sanitàries de manera excepcional a causa del coronavirus i que, de fet, prohibien les concentracions de més de 1.000 persones en qualsevol esdeveniment.

El parc no ha donat cap data aproximada d'apertura i afirma que estarà a l'espera del que decideixin els organismes públics responsables.

De la mateixa manera, des de la direcció informen que PortAventuraWorld«aplicarà les instruccions i recomanacions que resultin d'aquestes mesures» i es coordinarà amb les autoritats sanitàries per prendre les mesures de precaució necessàries al recinte. «Per a PortAventuraWorld, la salut i la seguretat de tots els nostres clients, empleats i col·laboradors és la nostra prioritat absoluta», conclou.

tracking