Diari Més

Policial

Roben a un pis del carrer del Sol de Salou i es troben de cara amb els propietaris

Els veïns van identificar com a seva la bici que baixaven dos individus amb els quals es van creuar al replà i es van trobar la porta de casa forçada

Imatge general del carrer del Sol de Salou.

Roben a un pis del carrer del Sol de Salou i es troben de cara amb els propietarisGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La intervenció dels propietaris d’un habitatge del carrer del Sol que es van trobar de cara amb dos presumptes lladres ha permès la detenció de dos homes de 18 i 32 anys que acumulen diversos antecedents per delictes contra el patrimoni. És dona la circumstància que un dels detinguts és veí de Salou i ocupa un pis del passeig Miramar, segons denuncien veïns de la zona. Els dos han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van succeir el passat dimecres, 4 de març, quan els propietaris d’un habitatge del carrer del Sol de Salou van trucar els Mossos alertant que havien trobat dos homes al replà del seu edifici amb una bicicleta que van identificar com a seva i que la porta de casa seva estava forçada. L’avís es produïa cap a dos quarts de quatre de la tarda.

Agents de Seguretat Ciutadana es va dirigir a l’edifici del carrer del Sol i es van trobar els veïns discutint amb dos homes, un dels quals va sortir corrents quan va veure que s’hi acostava una patrulla. Davant la fugida, els Mossos van donar l’avís a la resta de cossos i van identificar l’altre dels presumptes lladres que es trobava discutint amb els propietaris del pis com a veí de l’Ametlla de Mar de 18 anys i de nacionalitat marroquina amb antecedents per altres quatre detencions per delictes contra el patrimoni. Els Mossos van poder comprovar que no només el pany de la porta estava forçat, sinó que tot l’habitatge estava regirat i que s’havien endut el televisor, a més de la bicicleta amb què els propietaris els havien enxampat i que els va ser retornada.

Capturat poc després

Hores més tard, ja a la nit, una patrulla de la Policia Local identifica al carrer de Barcelona un home que responia a la descripció de la persona que havia fugit del carrer del Sol durant el matí. Avisen els Mossos i aquests aconsegueixen detenir-lo i identificar-lo. Es tracta d’un home de 32 anys de nacionalitat marroquina i veí de Salou. Acumula fins a onze detencions per delictes contra el patrimoni: és a dir robatoris amb força, furts, entre d’altres. Aquest segon detingut va passar a disposició judicial el passat dia 7 i va quedar en llibertat amb càrrec posteriorment. Segons ha pogut saber Diari Més, els Mossos haurien escorcollat el pis que ocupava al passeig Miramar probablement a la recerca dels objectes sostrets.

tracking