Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un lladre de vestidors d'equipaments esportius del Camp de Tarragona

El seu objectiu eren els telèfons mòbils i diners en efectiu

El detingut en una captura de vídeo d'una càmera de seguretat.

Els Mossos detenen un lladre de vestidors d'equipaments esportius del Camp de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir aquest passat divendres un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor de quinze furts comesos entre el 8 de gener i el 29 de febrer d’enguany.

La investigació va començar el 8 de gener quan es van rebre dues denúncies per furts en els vestidors d’un mateix pavelló poliesportiu situat als barris de Ponent de Tarragona. El lladre va haver de fugir corrents quan es va veure sorprès després d’haver accedit als vestidors d’on va sostraure dos telèfons mòbils i diners en efectiu.

Aquest tipus d’accions es van anar repetint el dia 13 i 14 de febrer a dos pavellons municipals i un institut del Tarragonès. El 16 de febrer va haver un fet més en unes instal·lacions esportives de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

El 17 de febrer l’home va reincidir entrant en un dels pavellons on ja havia comès un furt, moment en què va ser reconegut per diversos testimonis que ja l’havien vist quan hi va accedir per primera vegada quatre dies abans. En tots els casos va aconseguir emportar-se telèfons mòbils o diners.

El lladre va tornar a actuar el dia 21 de febrer en un club de Tarragona, on es van presentar fins a quatre denuncies, i el dia 29 en un equipament esportiu de Lleida.

En més d’una ocasió el lladre va trobar-se amb personal de les instal·lacions i també va ser enregistrat pel seus sistemes de videovigilància, la qual cosa va facilitar la seva posterior detenció.

Es calcula que el valor de tot els efectes sostrets entre telèfons mòbils i diners en efectiu supera els 4.000€.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar aquest diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking