Diari Més

Turisme

'Aturem Bcn World' i GEPEC-EdC denuncien la venda dels terrenys del Hard Rock per part de la Generalitat

Denuncien «les mentides i opacitat» del projecte i el model de desenvolupament turístic

Camps agrícoles on està previst el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou i al fons PortAventura.

Centre Recreatiu i Turístic (CRT), Vila-seca, Salou, Hard RockACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l'Acord de Govern d'aquest dimarts, en el que la Generalitat ha confirmat l'inici de l'operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de l'INCASOLper tal d'afavorir la instal·lació del complexde HardRock, l'Assemblea AturemBcnWorldiGEPEC-EdC, ha explicat en un comunicat que la Generalitat «sempre s'havia negat que arribés a succeir» aquesta compra, motiu pel qual denuncien «les mentides i opacitat d'aquest projecte».

Consideren que el Govern «ha actuat de manera irresponsable» en «posar en situació de risc els diners de tots», en referència als 120 milions d'euros d'aquesta operació, pel que consideren un projecte «merament privat que no té garantit el compromís total per partde HardRock».

Per altra banda, AturemBcnWorldi elGEPEC-EdCassegura queposarànen coneixement a l'administració i a la justícia«els errors procedimentals i legislatius«d'aquest acord. Han indicat també que s'analitzarà el procés de modificació del Pla Director Urbanístic delCRT.

Finalment, les dues entitats han explicat en aquest comunicat que no comparteixen aquest model de desenvolupament turístic, i posen l'accent en «els retards acumulats i la manca d'interès empresarial» en aquest projecte, denunciant que «l'únic interès ha estat sempre que la Caixa vengués els terrenys al millor postor».

tracking