Diari Més

Meteorologia

Protecció Civil desactiva l'Alerta del pla VENTCAT per la millora de les condicions meteorològiques

Els Bombers de la Generalitat han atès 31 avisos al Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l'Ebre

onades impactant contra les roques de la platja de l'Arrabassada

La neu i el vent regnen en l'inici de la borrasca 'Glòria' al Camp de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’ALERTA del Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades d’avui pràcticament a tot Catalunya, i que han provocat gairebé un miler de trucades al telèfon d’emergències 112. Hores d’ara la situació ha millorat i el pla queda en fase de prealerta.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les ratxes de vent podran ser encara fortes les pròximes hores i també dimarts, sobretot a partir del migdia, afectant principalment les comarques del litoral i prelitoral de Tarragona i Barcelona, Catalunya Central i Pirineu.

Els Bombers de la Generalitat han atès 584 avisos per les incidències causades pel fort vent, 31 al Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l'Ebre. Els serveis, rebuts des de les 7 d’aquest matí i comptabilitzats fins a les 18.00 hores, han consistit en retirar objectes caiguts a la via i en assegurar-ne d’altres. També s’han rebut avisos per retirada d’arbres i mobiliari urbà malmès, així com per realitzar sanejaments de façanes i revisions d’elements no estructurals dels habitatges amb perill de caiguda.

tracking