Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen 'in fraganti' quatre lladres dins d'una masia de Riudecanyes

Pretenien anular el sistema d’alarma que va donar l’avís a la central receptora

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cambrils van detenir el passat dijous dos homes de 25 i 54 anys, i dues dones de 45 i 48 anys, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Móra d’Ebre, Reus i l’Alforja, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir al voltant de les 15:30 hores quan una central receptora d’alarmes va alertar d’un accés no autoritzat en una masia ubicada al Camí del Pont de Riudecanyes. Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets on van observar una porta i una finestra trencades i van escoltar sorolls a l’interior. Els agents van sorprendre dos homes i dues dones quan estaven desmuntant els sensors d’alarma instal·lats en diferents punts de l’habitatge utilitzant diverses eines.

Les imatges de l’enregistrament de les càmeres gestionades per l’empresa privada de seguretat que va donar l’avís, van confirmar que els sospitosos havien accedit a través de la finestra i posteriorment havien causat danys a la reixa i a la porta d’accés principal. També es va poder observar com s’arrossegaven i caminaven de genolls per terra per evitar que s’activés el sistema d’alarma.

Amb aquests elements i les incongruents explicacions que van donar als agents, tots ells van quedar detinguts per un robatori amb força en grau de temptativa.

tracking