Esports

El CB Valls ofereix el servei d'honor a Marta Galimany

L'atleta va ser convidada després de la seva classificació pels jocs de Tòquio 2020

Marta Galimany al reconeixement de dissabte.

El CB Valls ofereix el servei d'honor a Marta GalimanyCedida

Aquest dissabte Marta Galimany va rebre el reconoeixement del CB Valls que va convidar l'atleta per fer el servei d'honor al partit contra el Barberà Team Values davant d’una afició que la va aplaudir amb entusiasme.

L’atleta vallenca Marta Galimany va participat la setmana passada ala Marató de Sevilla en cerca del campionat d’Espanya en aquesta distància i també del seu bitllet per a participar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, dues fites que va assolit amb èxit.

La vallenca va travessarla línia de meta en l’onzena posició en la categoria femenina, amb un temps de 2:29:02, amb menys d’un minut de marge sobre la mínima olímpica. D’aquesta manera, Galimany es va convertiren la primera vallenca que prendrà part en uns jocs olímpics.