Diari Més

Policial

La Policia Local de la Torre deté un jove que havia robat 17 mòbils als vestidors del camp de futbol

També han detingut un home que intentava robar a un restaurant al passeig de Miramar

Imatge de la zona esportiva on es va detenir el lladre.

La Policia Local de la Torre deté un jove que havia robat 17 mòbils als vestidors del camp de futbolGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra va detenir, aquest dimarts al vespre, a un jove com a presumpte autor del robatori de diversos objectes als vestidors de la zona esportiva de la localitat.

Al voltant de tres quarts de nou del vespre, la Policia Local va rebre una trucada alertant que hi havia un jove robant als vestuaris de la Zona Esportiva.

Una vegada al lloc, els agents van aconseguir localitzar el lladre, que està acusat del robatori de disset mòbils i diverses carteres que havien estat sostretes del vestuari del camp de futbol i que es van trobar sota vehicles aparcats en una zona propera.

D'altra banda, la matinada d'aquest dimecres, a dos quarts de quatre, agents que realitzaven vigilància de paisà han detectat com una persona aparcava el seu vehicle davant d'un establiment de restauració del passeig de Miramar, baixava i s'enfilava per una tanca per accedir a l'interior de l'establiment.

Els agents han accedit al restaurant i han detingut un individu. Posteriorment, han escorcollat el vehicle i han decomissat diferents objectes per la seva dubtosa procedència.

tracking