Diari Més

Policial

Detingut un veí de Cambrils després de fugir d'un control de trànsit i donar positiu en drogues

El control estava col·locat a la T-11 i els mossos van aconseguir detenir-lo a Mont-roig

El detingut va acabar topant amb un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Detingut un veí de Cambrils després de fugir d'un control de trànsit i donar positiu en droguesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadravan detenir aquest diumenge un home, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils, després de protagonitzar una persecució per l'A7 desde Tarragona.

Els Mossos van col·locar diumenge uncontrol de drogo-alcoholèmia a la rotonda de la T-11 a l’altura del punt quilomètric 17,5. Sobre les 00.20 hores, els agents van fer senyals per aturar un vehicle però el conductor, quan estava a punt d’aturar-se, va accelerar i va fugir en direcció a l’A-27, en sentit Valls.

Una patrulla va sortir darrera del vehicle escàpol el qual va agafar la sortida en direcció a l’autovia A-7. Durant la fugida el conductor no mantenia les distàncies de seguretat, circulava a gran velocitat i feia avançaments per dreta i esquerra posant en perill a la resta d’usuaris de la via.

Després de minuts de fugida i que els mossos haguessin establert un dispositiu per aturar-lo, el conductor va arribar a la sortida de l’autovia A-7 a l’altura del punt quilomètric 1131 a Mont-roig del Camp. Va entrar contra direcció a la rotonda per anar a la Urbanització el Casalot i va col·lidir contra un vehicle dels mossos que circulava correctament per la rotonda.

Un cop aturat el vehicle, els mossos van detenir el conductor el qual es va resistir en tot moment a ser emmanillat. Posteriorment, en les proves d’alcohol i drogues va donar positiu en amfetamines i metamfetamines.

El detingut va passar ahir dilluns a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat amb mesures cautelars.

tracking