Diari Més

Turisme

Alannia Resorts anuncia una inversió de 12 MEUR al càmping La Unión de Salou

L'empresa alicantina gestiona tres càmpings més a la costa mediterrània

Imatge virtual del projecte d'Alannia per al càmping La Unión.

Alannia Resorts anuncia una inversió de 12 MEUR al càmping La Unión de SalouAlannia Resorts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AlanniaResortsha anunciat una inversió de 12 milions d'euros al Càmping LaUniónde Salou i d'aquesta manera ampliarà la seva presència a la costa mediterrània.AlanniaResortscompta actualment amb els centresAlanniaGuardamar iAlanniaCosta Blanca (Alacant) iAlanniaEls Prats (Tarragona).

El projecte, segons que ha anunciat l'empresa, estarà operatiu durant el primer semestre del 2021 i ocuparà els més de 25.000 metres quadrats de l'actual càmping.

En un comunicat, el director general d'AlanniaResorts,FernandoGarijo, explicava que «entre els nostres objectius hi ha el de consolidar-nos com a cadena deresortslíder a Espanya».

La proposta de l'empresa implica configurar establiments que van més enllà d'oferir allotjament i estan dissenyats pel gaudiment familiar, amb serveis en matèria d'animació, restauració, pràctica esportiva,wellnes,spai parc aquàtic.

LaUniónde Salou establirà un modelresorten horitzontal (amb 360 places). La posada en funcionament de l'establiment generarà al voltant de 100 llocs de treball directes a la zona, segonaAlannia.

Els actuals tresresortsd'Alannia, amb més de 2.000 places d'allotjament, els gestiona l'empresaGrupoMarjal, juntament ambCorpfinCapital.

tracking