Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un cultiu de marihuana i detenen tres homes a Cambrils

Els tres detinguts, de nacionalitat sèrbia, mantenien el cultiu de 2.500 plantes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, amb el suport del Grup de Delinqüència Urbana de les Unitats de Seguretat Ciutadana de Cambrils i Reus, van desmantellar el passat dijous un cultiu de marihuana en una nau ubicada al carrer del Pa del polígon Belianes de Cambrils.

L’operatiu va permetre la detenció de tres homes, de 29, 33 i 42 anys, de nacionalitat sèrbia i veïns de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Després de ser alertats per les fortes olors, diverses dotacions policials es van traslladar al polígon al voltant de les 11:30 hores de dijousper comprovar l’existència d’una possible plantació de marihuana.

Els agents van poder observar diversos conductes de ventilació a la nau, malgrat que aquestano presentava cap activitat de tipus comercial o industrial. Justament en aquell moment, es va aturar a dos desconeguts que es disposaven a abandonar el lloc amb una furgoneta.

A l'interior de la naues va localitzar un tercer home i es va confirmar l’existència d’una plantació amb més de 2.500 plantes de marihuana, focus halògens, filtres d’aire i ventiladors. L’antiga zona d’oficines d’aquesta nau de lloguer, ubicada en un altell superior, estava habilitada com el domicili dels detinguts.

Una empresa especialitzada va verificar una manipulació de la xarxa de distribució on s’hi havia enllaçat una escomesa per a la defraudació de fluid elèctric des d’aquesta nau.

Els tres detinguts van passar aquest dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar el seu ingrés a presó.

Un agents dels Mossos a la zona de la plantació de marihuana.

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un cultiu de marihuana i detenen tres homes a CambrilsMossos d'Esquadra

Aspecte que oferia la nau on hi havia la plantació de marihuana.

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un cultiu de marihuana i detenen tres homes a CambrilsMossos d'Esquadra

tracking