Diari Més

Medi Ambient

Onze municipis de la platja tarragonina s'uneixen per afrontar el canvi climàtic

Insten a canviar la gestió del manteniment de les platges

Pla general dels integrants del Pacte de Coma-ruga d'Adaptació al Canvi Climàtic.

Onze municipis de la platja tarragonina s'uneixen per afrontar el canvi climàticAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Onze municipis de platja de Tarragona i de Barcelona s'han unit avui per afrontar de manera conjunta els efectes del canvi climàtic, segons informa el consistori tarragoní del Vendrell.

Aquest dimecres s'ha iniciat la constitució de l'anomenat Pacte de Coma-ruga d'Adaptació al Canvi Climàtic, impulsat pels ajuntaments del Vendrell i de Calafell, per afrontar conjuntament els efectes dels temporals marítims.

A la primera reunió també han participat representants dels consistoris barcelonins de Sitges, Cubelles i Vilanova i la Geltrú i els tarragonins de Cunit, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla i Tarragona.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, assenyala que l'objectiu és «una gestió sostenible i integral entre el Garraf i Tarragona» i «compartir bones pràctiques».

A partir de les destrosses del temporal Gloria, aquests municipis insten a canviar la gestió del manteniment de les platges i creuen que, des de la unitat, serà més senzill que les administracions superiors siguin sensibles a aquestes necessitats.

tracking