Diari Més

Societat

Més de 100 entitats s'adhereixen al manifest 'Som Territori, la impunitat s'ha acabat' de la Plataforma Cel Net

Des de la Plataforma s’ha fet una crida a les entitats del Camp de Tarragona a mobilitzar-se

Pla obert del portaveu de la Plataforma Cel Net, Josep Maria Torres, en roda de premsa davant l'Ajuntament de Tarragona amb representants de les entitats que s'han adherit al manifest.

Més de 100 entitats s'adhereixen al manifest 'Som Territori, la impunitat s'ha acabat' de la Plataforma Cel NetACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes després de l’explosió d’IQOXE, que va causar 3 morts i diversos ferits, des de la Plataforma Cel Net s’ha fet una crida a totes les entitats del Camp de Tarragona a mobilitzar-se per defensar «les vides, els drets de la població i el territori davant la impunitat de les empreses petroquímiques». Sota el nom de 'Som Territori. La impunitat s’ha acabat', el passat dilluns es va fer públic un manifest signat fins a dia d’avui per més de 100 entitats.

Plataforma Cel Net indica en un comunicar que «la resposta ha estat molt diversa i s’hi han unit entitats de l’àmbit cultural, ecologistes, associacions de veïns/es, lleure educatiu, estudiantils, entre d’altres» i incideix en que «aquesta diversitat així com les mobilitzacions de l’últim mes liderades per diferents associacions i sindicats, demostra que la situació preocupa a la població que exigeix respostes i canvis».

En el manifest es recullen un llistat de mesures necessàries i urgents per garantir la transparència, seguretat, minimització de l’impacte del complex petroquímic i una nova legislació que protegeixi a la població per sobre dels interessos de les empreses.

La convocatòria segueix oberta a noves adhesions. El manifest així com les entitats adherides es poden consultar a la web de la Plataforma.

tracking