Diari Més

Successos

Tres jugadors del juvenil de Creixell haurien causat l'incendi al vestuari

Un d’ells hauria abocat benzina al terra per calar-hi foc i es va acabar cremant les mans

Les flames i el fum van acabar causant greus desperfectes a la zona de vestuaris.

Tres jugadors del juvenil de Creixell haurien causat l'incendi al vestuarifacebook creixell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una bretolada per part de tres jugadors de l’equip juvenil hauria estat la causa de l’incendi que es va declarar divendres a la tarda al camp de futbol de Creixell. L’incendi, que podria haver causat una tragèdia, va provocar danys materials –fins al punt que va obligar a suspendre els partits del cap de setmana– i un ferit per cremades. Segons ha pogut saber Diari Més, l’únic ferit a causa d’aquest incident, hauria estat la mateixa persona que va calar foc a l’interior del vestuari.

L’incendi va declarar-se minuts abans de les vuit del vespre. Els bombers rebien la trucada d’avís quan passaven set minuts de les vuit. Tot apunta al fet que tres joves –entre ells, almenys un jugador de setze anys del juvenil de futbol– es trobaven a l’interior del vestuari local mentre la resta de l’equip es trobava entrenant. Un d’ells duia un recipient amb benzina i, per causes que es desconeixen –sembla que podrien estar fent broma–, va abocar una petita part del combustible a terra amb intenció de calar-hi foc. Finalment ho va fer, amb tanta mala sort que la flama es va encendre a terra i va resseguir la reguera fins a arribar al recipient ple de benzina que el jove duia a les mans. Es desconeix quina va ser la implicació dels altres dos en els fets.

Quatre dotacions de bombers van desplaçar-se fins al camp de futbol. L’ambulància va traslladar el jove fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau a la mà. Hores després rebia l’alta i tornava a casa seva.

L’incendi va obligar a suspendre els partits del cap de setmana al camp de futbol municipal. Tot i això, l’Ajuntament de Creixell descarta denunciar el causant o causants de l’incendi i, segons afirma l’alcalde, Jordi Llopart, ho deixarà en mans de l’asseguradora. «El que farem, de moment, és comunicar els fets a la companyia asseguradora. Han de venir a peritar els danys soferts al vestuari. Si s’han de derivar responsabilitats, ho farà l’asseguradora», apunta Llopart.

Les flames han causat greus desperfectes i el fum ha ennegrit tot l’espai del vestuari local, tal com es pot apreciar a les fotografies.

«De moment i fins que no es resolgui tot, podran utilitzar el vestuari dels visitants o canviar-se a casa», finalitzava Llopart.

tracking