Diari Més

Policial

Desmantellada una plantació de marihuana a un habitatge de Roda de Berà

Van ser detingudes les dues persones que hi residien

Imatge d'arxiu d'una actuació policial a una plantació de marihuana.

Desmantellada una plantació de marihuana a un habitatge de Roda de BeràAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En una actuació conjunta de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els jutjats del Vendrell el passat 31 de gener es va desmantellar una plantació de marihuana que es trobava a l'interior d'un habitatge del carrer Elisenda de Montcada.

Van ser detingudes dues persones, ambdues de nacionalitat espanyola, les quals residien a l’habitatge, i a les qui se’ls imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric

Els agents van poder confiscar 160 plantes, cultivades en la modalitat 'indoor', a punt de recollir els cabdells, així com tot el material elèctric utilitzat per al seu cultiu.

Dos detinguts més per furt

El passat 3 de febrer a la tardaagentsde la Policia Local van detenir a dues persones de nacionalitat marroquina, de 45 i 28 anys, com a autors d'un delicte de furt. L'actuació es duu a terme arran de la denúncia d'un ciutadàal qualli van sostreure una bossa de mà amb documentació personal, un telèfon mòbil i 2.000 euros en efectiu, mentre es trobava a la plaça Sant Jaume del municipi. En el moment de la detenció, els autors dels fets portaven els efectes personals del detingut i 400 euros en efectiu.

tracking