Diari Més

Policial

La Policia Local de Cambrils identifica un grup de joves que van danyar intencionadament diversos vehicles

Les persones propietàries afectades es poden posar en contacte amb la comissaria

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils.

Policia Local de CambrilsPolicia Local de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils ha localitzat i identificat un grup de 4 joves adolescents veïns de Valls, Salou i Cambrils, que presumptament haurien comès danys intencionats en vehicles estacionats i la tanca d’una finca en espais i establiments de càmping dels barris de la Salut a Salou i del Cap de Sant Pere de Cambrils. Des de Mossos d’Esquadra i Policia Local s’estan instruint diligències.

La Policia ha fet una crida a les persones o comunitats d’aquests barris que hagin sofert danys de forma intencionada en la seves propietats perquè es posin en contacte amb Mossos d’Esquadra de Salou o la Policia de Local de Cambrils per poder comprovar si hi ha relació entre els fets i els menors identificats.

Delicte de furt i estafes

D’altra banda, aquest gener la Policia Local de Cambrils ha resolt un delicte de furt i d’estafes. Es tracta d’una veïna que Cambrils que va patir un furt de la seva bossa de mà i targetes de crèdit en un pàrquing de Vilafortuny el passat 14 de gener. La víctima va presentar denuncia a la Policia Local cambrilenca i es va comprovar que s’havien efectuat una desena de petites compres fraudulentes per import inferior a 20 euros en establiments comercials Cambrils i de Salou.

Des de la Policia Local es van practicar diverses gestions que van permetre recuperar els documents sostrets el 31 de gener i identificar la presumpta autora, una veïna de Cambrils de 31 anys, i instruir diligències per delictes lleus de furt i estafes contra ella.

tracking