Diari Més

Societat

Els calçots de Valls, protagonistes d'un còmic manga

Aquest va sobre una noia, procedent d'un altre món, que va a parar a la finca agrícola de Saeki i comença a viure la vida del camp amb ell

El calçots, al còmic.

Els calçots de Valls, protagonistes d'un còmic mangaSakuta y Akino Kakashi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cebes més populars de Valls han traspassat fronteres. I és que els tradicionals calçots apareixen en una sèrie de còmics manga al Japó. Concretament, al capítol 38 deRegarding That We Decided to Live in the Countryside With The Female Knight Who Came to Us.

El manga va sobre una jove vestida amb armadura, Christina Brunhild von Melvis de Euride Kindgom, que assegura que procedeix de la reialesa d'un altre món, i que arriba a una finca agrícola de Mitsuyama. Aquesta no sap tornar al lloc on procedeix i es queda a viure amb el pagès, Saeki Kanji. El solter de 32 anys és llicenciat en economia i treballava en una empresa líder a Tòquio quan va decidir retirar-se en heretar la finca agrícola dels seus pares.

En un dels capítols del manga, on es veu el dia a dia dels dos joves al camp, el noi li ensenya els productes que conrea a la finca familiar, entre ells els calçots. En la primera impressió de la Christina, aquesta afirma que el calçot és el «vegetal del diable» i li pregunta aSaeki si té usos màgics. Ella li explica que al seu món hi ha unes plantes similars als calçots que són carnívores, tot i que no són perilloses. Llavors, ell li explica que es tracta d'un calçot de Valls i que allí se celebra una festa molt popular.

Els calçots s'han popularitzat tant que ja s'exporten a d'altres països d'arreu del món. El més curiós és que fins i tot arribin a protagonitzar un còmic manga.

La sèrie es pot llegir completa al següent ENLLAÇ.

Els calçots de Valls, protagonistes d'un còmic manga

tracking