Diari Més

Policial

Localitzen 13 quilos d'haixix en una platja de Mont-roig del Camp

El fort temporal que es va registrar entre els dies 20 i 23 de gener podria haver arrossegat els embolcalls fins a la platja

Imatge de la droga trobada pels Mossos.

Localitzen 13 quilos d'haixix en una platja de Mont-roig del CampMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació i Seguretat Ciutadana de la comissaria de Salou, van recuperar el passat dimarts un total de 21 embolcalls amb més de 13 quilos d’haixixal voltant de les arrels dels arbres d’una platja de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

El dia abans un veí va donar l’avís al vigilant municipal, el qual ho va posar en coneixement dels mossos, que van retirar del lloc els paquets amb la presumpta substància il·legal. Els investigadors consideren que el haixix va arribar fins a la platja com a conseqüència del fort vent, l’onatge i les elevades precipitacions provocades pel Glòria, un fenomen natural que va afectar les platges del litoral català entre el 20 i el 23 del passat mes de gener. També consideren que aquests embolcalls estaven lligats a alguna boia flotant ancorada al fons del mar amb la clara intenció d’ocultar-los, però el mal temps els va acabar expulsant a l’exterior fins que les ones els van arrossegar fins a la platja.

Els funcionaris van obrir diligències policials per informar al jutjat en funcions de guàrdia de Reus, a qui s’ha sol·licitat la corresponent autorització per a la destrucció de la substància psicotròpica recuperada.

tracking